De NKT-musical ‘Koekoeksjong’ gaat van start!

Op donderdag 20 jun a.s. gaat de NKT-musical ‘Koekoeksjong’ van start. De cast en alle andere leerlingen van het NKT brengen deze voorstelling maar liefst negen keer ‘op de planken’ van De Purmaryn. Opnamen van de  voorstelling komen op DVD beschikbaar. U als Vriend krijgt 40% korting op de aanschafprijs van de DVD.

Kijkje in de Keuken een succes

Zondag 26 mei hebben ruim 35 mensen een mooie pre-view gehad van de NKT-musical ‘Koekoeksjong’. Deze middag is enthousiast ontvangen. Veel bezoekers waren erg positief. De cast voerde een aantal nummers op en Jeroen Man vertelde over het maak proces. Sommige cast-leden vertelden over hun ervaringen met het repeteren voor de musical tot nu toe. Zes maanden lang iedere zondag repeteren is topsport! Ook componist Fons Merkies was aanwezig bij de presentatie.

De lekkere hapjes na afloop waren beschikbaar gesteld door de firma Spijkerman.

Zie een paar foto’s van de middag.

Vrienden bijdrage aan de musical

Als Vriendenstichting hebben we  op verschillende manier bijgedragen aan de  musical. ‘Koekoeksjong’.

Voor deze voorstelling zocht Jeroen Man een bijzondere componist bij zijn musical-concept. De Vrienden maakten het financieel mogelijk deze componist te contracteren. Door de Vrienden is een substantiële deel betaald van zijn gage. 

Het Kijkje in de Keuken op 26 mei jl. is een tweede bijdrage, zie bovenstaand kort verslag.

Samen met het NKT hebben we het musical-programmaboekje gerealiseerd. We hebben €1.500,- beschikbaar gesteld als bijdrage voor kostuums, decor, props e.d. 

Voor u als Vriend is de DVD met 40% korting op de verkoopprijs verkrijgbaar.

Verkoop DVD

Rond de voorstellingen en in de pauzes is de DVD van de musical te koop. Er zijn totaal vier opnamen zodat  ieder kind in beeld komt. De losse verkoopprijs is €16,50, Vrienden krijgen 40% korting op de verkoopprijs. Als u de DVD laat thuisbezorgen krijgt u ruim 10% korting op de verzendkosten. Afhalen bij het NKT kan uiteraard ook en is geheel kosteloos. In het begin van het nieuwe schooljaar is de DVD beschikbaar. Indien de DVD klaar ligt, brengen wij u daarvan op de hoogte via onze nieuwsbrief.

Namens het bestuur wensen we u een fantastische voorstelling en alvast een hele fijne zomer toe!

Kaarten zijn nog te koop bij De Purmaryn.