Kijkje in de Keuken; 26 mei 2019

Over twee maanden en is het zover, dan voeren de leerlingen van het NKT de musical ‘Koekoeksjong’ op. Maar liefst negen voorstellingen in de Purmaryn maar liefst. Heel veel kaarten zijn al verkocht, dus wees er snel bij!

Voor de Vrienden NKT is er de mogelijkheid om op zondagmiddag 26 mei a.s. een Kijkje in de Keuken te nemen van de musical.

Cast NKT Koekoeksjong
Cast Koekoeksjong tijdens de Paas-repetities

Jeroen Man, schrijver en regisseur van de musical, zal u meenemen in het maak-proces van de voorstelling. Hij stelt de cast aan u voor en de leerlingen geven een korte impressie van de voorstelling. Ook krijgt u de gelegenheid om aan Jeroen en de cast vragen te stellen over de musical en hoe ze het ervaren.

Voor de Vrienden stichting en het NKT is dit een nieuwe manier om zich te presenteren aan de u als Vriend. Uit praktisch oogpunt hebben we plek voor een beperkt aantal deelnemers aan het Kijkje in de Keuken. Geef u daarom snel op.

We houden de volgende spelregels aan:

  • Iedere Vriend mag één introduce meenemen
  • Totaal 50 mensen (Vrienden en introducees)
  • Toekenning op volgorde van digitale aanmelding via deze site

De aanvang/inloop van de middag is om 14:30 uur, we starten om 15:00 uur. De middag duurt tot maximaal 16:30 uur. Als Vriendenstichting bieden wij u koffie/thee en/of een drankje aan met iets lekkers. De toegang is gratis.

Klik hier om u aan te melden voor het Kijkje in de Keuken op 26 mei a.s.

DVD van de voorstelling

Net als andere jaren wordt de voorstelling vastgelegd op DVD. Om alle leerlingen in beeld te brengen zijn er vier verschillende registraties nodig. Vrienden NKT neemt de verkoop van de DVD’s op zicht. Als Vriend kunt u een korting tegemoet zien op de DVD-verkoopprijs. In de volgende nieuwsbrief berichten wij u hierover uitgebreid.

Overzicht data voorstellingen.

Kopen kaarten voorstelling bij de Purmaryn.

Nog even dit

De SOAP-week met Het Nationaal Theater was een groot succes. Op de site komt een verslag van de week met foto’s te staan. Later meer hierover.